Bezoekerscentrum Jules Destrooper

Oprichter Jules Destrooper

Kwaliteit, authenticiteit, natuurlijke ingrediënten en bovenal een nooit aflatende passie voor koekjes ...

 

Toen Jules Destrooper in 1886 zijn gelijknamige Biscuiterie oprichtte, zal hij nooit vermoed hebben dat precies 125 jaar later fijnproevers in meer dan 75 landen de koekjes weten te appreciëren.

 

In juni 2011 opende Biscuiterie Jules Destrooper haar eigen bezoekerscentrum in Lo.  Niemand minder dan Z.M. Koning Albert II, in aanwezigheid van toenmalig West-Vlaams Gouverneur Paul Breyne en  de burgemeester van Lo-Reninge Lode Morlion, huldigde op 7 juli 2011 officieel deze nieuwe toeristische trekpleister in.

 

 

 

Opgestart in 1886 en nog steeds trouw aan de originele recepturen, zijn de Jules Destrooper biscuits ondertussen de grote trots van de 4° generatie. Enkel de beste ingrediënten zorgen voor de jarenlange kwaliteit met heel wat nationale en internationale herkenningen tot gevolg. In het ' Jules Destrooper ' bezoekerscentrum wandel je letterlijk door de rijke geschiedenis van de wereldberoemde koekjes uit West-Vlaanderen. Méér dan 125 jaar betekent natuurlijk een ganse evolutie, ook doorheen de oorlogsjaren. Tijdens uw bezoek zorgen wij voor een uitgebreide proeverij en in het Jules Destrooper winkeltje vindt u ons complete gamma.